Din Naprapatklinikk på Vinterbro

Vi behandler dine muskler og leddplager

Vi foretar grundige undersøkelser og finner den rette behandling for deg

Naprapaten har muskel – og leddplager som sitt spesialfelt. Naprapatene hjelper deg med undersøkelser, behandlinger og rehabilitering, og gjør sitt ytterste for at du skal ha en smertefri og presterende kropp. Naprapatene gir helsefremmende manuell behandling av muskel- og leddplager. Vi er i stor grad engasjert i klinisk arbeid med direkte pasientbehandling, og er selvstendige i diagnostikk, undersøkelse, behandling og forebygging av smertetilstander i muskler og ledd.

Kontakt oss

Våre behandlinger

  • Manipulasjon

  • Mobilisering

  • Artikulering

  • Massasje

  • Triggerpunktbehandling

  • Muskel tøyning

  • Hjemmeøvelser / trening

  • Ergonomisk rådgivning

Priser

Vinterbro naprapatklinikk er medlem av Norges naprapatforbund, noe en helseforsikring krever. Naprapat Geir-Inge Vatslag har gjennomført alle oppdateringskurs som Norges naprapatforbund krever av alle sine medlemmer.

De fleste helseforsikringer dekker naprapatbehandlinger. Vinterbro Naprapatklinikk samarbeider med blant annet Gjensidige, Tryg, Protector, Codan, DNB, Storebrand og Nordic Healthcare.

Opplysningsvideo om Naprapati

Naprapat siden 2007

Naprapat Geir-Inge Vatslag var ferdig utdannet i 2007, og har siden det jobbet aktivt som naprapat. Han har siden 1988 i tillegg drevet med vekttrening og vært aktiv innenfor andre idretter, noe som har gitt en bred forståelse av kroppens bevegelsesapparat, både i form av trening og i hverdagslige gjøremål.

Veibeskrivelse

Vinterbro naprapatklinikk er en del av en helseavdeling som er etablert i den nye delen av vinterbro senter. Klinikken ligger i 3. etg over SportSenter1 med inngang fra både senteret og med egen inngang vis-à-vis hovedinngangen. 

Parkering

Det er gratis parkering på en stor parkeringsplass både inne og ute.

Buss

Buss nummer 520 fra Ski og 505 fra Oslo, stopper rett nedenfor Vinterbro senter.

Vinterbro Naprapatklinikk

Sjøskogenveien 7, 
1407 Vinterbro

Priser

  Førstegangskonsultasjon: 600,-
  Oppfølging: 500,- per behandling

Åpningstider

Ma. - Fr. 08:00 - 16:30

Lø. - Sø. Stengt